twolittlestars

Alla inlägg under augusti 2014

Av twolittlestars - 15 augusti 2014 17:41

Halloj!
Här kommer ett litet mode inlägg på min outfit nu inför kvällen!

Klänning: M&Q
Jacka: Benetton
Naglar: Isadora, skuba blue

Puss, Ellie

Av twolittlestars - 15 augusti 2014 16:07

Nu kan jag äntligen slappna av. Konståkningslägret är över men träningsvärken är still here. De är bra ändå, för de visar bara att man kämpat. Vilket jag verkligen gjort! Kul har det varit också, lärt mig en hel del!

Men nu ska jag verkligen försöka vila lite i helgen för på måndag startar träningen igen o vi drar igång en ny säsong. Tummen upp inför de ^^ De här sommarlovet har ju gått otroligt fort. Har ofc haft jätte kul och gjort hur mycket som helst så det är nog därför. Men ändå? Vart tog tiden vägen, poff så börjar vi i skolan om fyra dagar. Fyller år om två. Men de går fort när man har roligt, som mamma brukar säga ;) Gud nej nu säger jag hejdå för det tar snart stopp i mitt huvud, brist på ord. Snart kommer ett riktigt inlägg, back to basic! Tjingeling hörni :*

Xo's
//Frannie

Av twolittlestars - 14 augusti 2014 22:45

Hej hej!
Idag tänkte jag göra ett inlägg där jag pratar lite om mitt favvo smink of all time! Jag tänkte prata lite om favvo ögonskugga, läppstift concealer mm. Hoppas att ni kommer gilla inlägget, vi köööör!

~ ÖGON ~

1. Nilsens jord ögonskugga i 620. Denna ögonskuggan är så sjukt fin, det har super bra pigment, väldigt fin finish, bra kvalité och så mycket annat. Man får även med en liten applikation och en spegel i locket. En annan ögonskugga palett som jag också är helt kär i just nu är Urban Decay naked 3, dock har jag inte haft den länge så jag kan inte skriva den som favorite of all time.

2. Rimmel glam eyes HD, 02 golden eye. Den här lilla paletten med 5 skuggor är amazing! Man får en svart, en mörk grå, en ljus grå, en vit grå och en guld färgad. Den här lilla paletten är perfekt till nyår, fest eftersom att den har dom här basic mörka färgerna med ändå en liten pop of color. (Den guldiga)

~ LÄPPAR ~

1. Make up store läppstift, pretty baby. Detta läppstift är en utav mina absoluta favoriter! Den har super bra pigment och den är super fin på läpparna. Dock så kan den vara lite för ljus om man tar för mycket men då kan man bara ta fingret och blanda ut med.

~ BAS ~

1. Loréal nude magique bb concealer.
Den här concealern är väldigt lätt under ögonen och det känns knappt som om man har något där. Eftersom att den har en "kula" som man applicerar med så blir det väldigt kylande och en cooling effekt under ögot som jag tycker är väldigt bra. Det täcker mörka ringar som en dröm och den kan även täcka finnar och annat men jag föredrar att använda den under ögonen.

2. Benefit the POREfessional primer. Om ni inte har testat den här produkten så kan jag värkligen rekommendera den till er! Den hjälper värkligen att jämna ut huden och får alla ojämnheter och porer att se flawless ut. Det somr bra med denna produkt är att man faktist kan använda den utan något över, huden ser amazing ut om har den själv!

Ja, det här var då mitt lilla inlägg på mina absolut favorit produkter of all time! Tack alla som läser, you know we love u little stars! Xo's, Ellie!


(Bilder från mig själv)

Nilsens jord ögonskugga i 620!

Rimmel palett, 02 golden eye!

Make up store läppstift, pretty baby!

Loréal nude magique bb concealer!

Benefit the POREfessional!

Av twolittlestars - 13 augusti 2014 19:37

Orden säger allt. Och jo, tack så sjukt mycket för att ni läser vår blogg. Vi har fått mycket mer sidovisningar en vanligt denna månad, betyder allt. Så stort tack till er. Love you,
//Frannie & Ellie

Av twolittlestars - 12 augusti 2014 17:35

Hej hej little stars!
Idag tänkte jag göra en first impression på Mac PRO longwear concealer! Den här concealern köpte jag inne på Åhléns city för 180 kr. Jag tycker att priset är väldigt bra om man jämför med produkten, men nu tycker jag att vi sätter igång med själva inlägget!

Produkt: MAC pro longwear concealer.
Pris: 180 kr.
Färg: NW20
Vart man kan köpa: Åhléns, MAC mm.

Min åsikt:
Den här concealern är den bästa jag har testat! Den har bra teckning, ser naturlig ut, piggar upp ansiktet, lätt att blanda ut, ja ni hör. Den kan allt! Om
Ni inte redan har testat den så tycker jag absolut att ni ska göra det! Som jag sa innan så tycker jag att priset är väldigt billigt om man jämför med kvalitén! Ett annat plus är att man inte alls behöver mycket för att täcka under ögonen, inte äns ett pump behövs! SUPER! Jag älskar också att den har en pump, eftersom att concealern är flytande så är det super bra att den har en pump så att det blir lätt att får ut!

Det här var min first impression på min nya favvo concealer! Hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll! Puss, Ellie!

Av twolittlestars - 12 augusti 2014 10:42

Okej. Helt slut, träningsvärk & trött som bara den. Where to begin? Alla dessa "symtomer", haha. Kommer ifrån dag 1 på konståknings-lägret idag. Vi hade tre ispass, ett fyspass och ett campsport. 5 pass om dagen. Så jag tror ni förstår varför jag känner mig som en död bloggande mask just nu. Även fast det bara var dag 1 igår och jag har fyra dagar kvar på lägret, så är jag rätt, ja slut. Men de rullar påå ;)

Tänkte bara ge er en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu. Över till 'the main reason of this inlägg'. En 'back to school, Clothing haul'. Jag har alltså "höst shoppat" lite kläder nu de senaste dagarna. Inte super duper mycket men lite i alla fall ;) Just shoppingen nu till hösten tycker jag alltid är så roligt att shoppa till. Därför fick det idag bli en haul.

H&M:
- Basket tröja, st.XS 99kr
- Klänning, st.36 149kr
- Kavaj, st.38 299kr

Lindex:
- Strumpor, 80kr
- Trosor, 3 för 2 70kr styck.

Bik Bok:
- Grå Tröja, 249kr (presentkort)

Åhléns:
- Platå sneakers, st.38 199kr
- Skosulor, 75kr

Bilder nedan :*
Xoxo,
//Frannie

Av twolittlestars - 10 augusti 2014 01:13

Hon är väll för bra? Att hon vågar? Om ni inte redan visste det så har Molly Sandén kommit ut med en ny låt/singel, låten heter Freak. Vad jag har förstått det som så handlar den om att hennes självförtroende sänks av hennes kropp. I videon får man se en liten flicka som dansar ballet med en massa andra små tjejer, den lilla flickan råkar göra några fel steg och så börjar alla andra skratta åt henne. Efter det så säger en utav tjejerna "freak" till den lilla tjejen och det är då själva låten börjar. I videon är Molly naken fast man får inte se några private parts om ni fattar, jag tycker att Molly är väldigt stark som gör den här videon eftersom att hon tycker inte jätte mycket om sin kropp! Jag tror också att många känner som Molly om sina egna kroppar, man kan tycka att man är för smal, för tjock, för kort o.s.v Många har nog fått lite bättre självförtroende just utav den här videon, man kanske känner att om hon vågar visa sitt riktiga jag så kan jag också det. Det var det jag ville nämna just nu! Puss, ellie

Av twolittlestars - 9 augusti 2014 18:49

Vare sig vi vill eller ej så kommer sommaren att ta slut förr eller senare. Hösten närmar sig mer och mer & butiker börjar sakta men säkert ta in mer kollektioner fyllda med höstkläder. Därför har jag skrivit mina tips och tankar på årets höstmode och hur du kan klä dig både trendigt och snyggt nu till hösten 2014 :)

Höstmode 2014:

Material:
Från vad jag har sett ser man mycket ull, kabellstickat, läder, mocka och bomull ute i butikerna och höstkollektionerna.

Trendiga färger:
Det är mycket mörka färger kombinerat med ljusa och starka färger i höst. Tre starka färger som jag sett mycket av har varit rött, gult och oranget. Framförallt rött och gult. Ibland för sig självt men oftast kombinerat med basala klassiska höstfärger som t.ex grått, svart, vitt, mörkrött, mörkgrönt & brunt. Det är dessa färger jag sett mest av.

Plagg:
I nästan varje katalog jag läser ser jag minst tre olika höga boots ihopsatta med andra kläder. Alltså, är det väldigt trendigt i år att ha boots liknande Jonny Bulls & Primeboots. Många boots är höga i ungefär knähöjd men jag ser också den låga modellen en del. Om man inte vill lägga så mycket pengar på ett par stövlar som t.ex de jag nämnde ovan, så finns det liknande varianter på de flesta skoaffärer.

Något som jag också ser mycket av i höstkatalogerna är kavajer. Så mycket kavajer & blusar. Något som jag inte har men som helt klart kommer vara något jag verkligen tänker köpa snart. Så snyggt basplagg att para ihop med typ ett par jeans. Väldigt basic plagg egentligen men så classy, ännu mer classy blir det om man matchar kavajen med lite smycken. Snyggish!

Sista stora trenden jag har lagt märke till är den här klassiska looken då man har en skjorta med krage, under en kabelstickad tröja. Så att kragen på skjortan liksom sticker fram ovanför tjocktröjan. Jag ser det ÖVERALLT!

Tänk på att du lätt kan se både snygg & trendig ut med hjälp av olika basplagg du kanske redan har i garderoben. Para t.ex ihop en gammal t-shirt med en snygg kavaj och ett par boots. Det är snyggt att hålla outfiten simpel med färger så som svart, vit, och grå. Men det blir aldrig fel med en liten färgklick någonstans på din outfit. Att mixa och matcha lite kan aldrig bli fel! Be creative!

Good luck:* Love,
//Frannie

Presentation


Två official makeup addicts. Vi bloggar mestadels om skönhet men vi skriver också en del mer allmänna inlägg.
Xo's
Twolittlestars (aka Frannie & Ellie)

Kontakt/sponsring: frannieklara@icloud.com eller eliseviola35@gmail.com

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards