twolittlestars

Alla inlägg under maj 2014

Av twolittlestars - 14 maj 2014 16:41

Hej allesammans!   


Vi ville bara informera er om lite nya saker gällande bloggen. För det första kommer vi att börja kategorisera våra inlägg mer tillexempel skönhets inlägg i kategorin skönhet och outfits i kategorin mode osv. Om det inte kommer upp inlägg ibland är det bara att kolla på våra andra sociala medier så som instagram, videofyme och ni får jätte gärna också kika oss om ni har några frågor eller liknande. Se nedan:


Frannie:

instagram: francescagoldman

videofyme: iceprincess

kik: franklie


Ellie:

instagram: Elisekliiingemark

videofyme: beautybyellie

kik: elli_123


Tills nästa gång vi ses, Take care!

Love,

Ellie och Frannie

Av twolittlestars - 13 maj 2014 08:25

Hej mina finaste!

Idag blir det en Room Tour! Det är rätt förfrågat och jag har fixat och trixat länge med mitt rum så det ska bli kul att visa mitt rum för er ;)

Undrar ni vart någonting är köpt är det bara att lämna en kommentar. <3

Puss på er!
/Frannie

Av twolittlestars - 12 maj 2014 22:15

Idag har inte varit en lika tuff dag som det alltid brukar vara, inte lika många lektioner eller så ;) vi slutade efter lunch och jag hade typ halvt glömt bort att vi gjorde det så jag typ skrek när jag såg det XD idag efter skolan åkte jag till dansen och vi hade ett ganska tufft träningspass men vi hade en skit bra vikarie, vill typ börja hoss henne (kanske ska, hehe). Detta var nämligen sista träningen innan showen som är VÄLDIGT snart! Jag känner mig super säker på dansen och jag hoppas att jag inte får någon blackout eller nått. Jag vet att vi inte har gjort så många beauty inlägg på sistone och det är för att bär jag och Frannie gör våra skönhets inlägg så lägger vi ganska mycket tid på som eftersom att man måste skriva recensioner till allt eller om man gör en DIY så kanske man måste filma/fota under tiden man gör grejjen och sedan måste man skriva 1,2,3 o.s.v på hur man gör. Som ni kanske har märkt så har inte vi den tiden just nu, men det kommer komma fler skönhets relaterade inlägg inom kort så jag hoppas att ni inte slutar kolla på våran blogg bara för att vi inte gör sånna inlägg just nu. Jag älskar att laga mat, så jag hade tänkt att göra ett inlägg på hur man kan göra en brownie i en kopp som man sedan har i mikron i 1 min?!? WWHHHAT?! Jag tror det kommer på torsdag och imorgon kommer nog bi göra ett skönhets inlägg. Men ni får ha det super mys little stars, Love Ellie

PS. Jag har precis gjort en ny video på videofyme (heter: Beauty by Ellie) som handlar om vad jag gör efter skolan, kika gärna in och se om ni hittar några andra spännande videos XD

Av twolittlestars - 10 maj 2014 09:04

Hej mina fina!
Idag är det lördag och klockan har precis ringt kl 07:15 och jag ska upp och måste på träning. Ååh vad jag är trött. Jag går och lägger mig alldeles försent och jag måste verkligen bli bättre på det, jag årkar inte med skolan och ännu jobbigare blir det ju när man typ går i sömnen där.

Som Ellie sa, skolan tar verkligen all energi ur en just nu. Mina vardags kvällar består främst utav plugg, plugg och plugg. Vi har haft nationella prov i svenska, engelska, matte, so och NO. Nu är de proven över vilket är skönt men vi får inte vila för det. Nej nej. För då satte vår lärare upp ett till NO prov som inte var nationella om typ en och en halv vecka. Yeey, NOT.

Sexan har varit den bästa årskursen när det gäller vänner och så. Jag har lärt mig mycket om vilka som går att lita på fullt och vilka som inte. Men det har också varit jäkligt tufft. Mycket prov, plugg och mer. Snart är det sommarlov och det ska bli SÅ SKÖNT.

Vi ses little stars!
Xo's

Av twolittlestars - 6 maj 2014 23:09

Kommer en deep text här om hur trött man är på skolan, idag hade alla 6:or nationellt prov i NO och jag hade skit ont i huvet och gick hem efter det. Typ precis när jag kom innanför dörren så typ la jag mig i sägen och sov, detta har hänt flera gånger att jag kommer hem från skolan och är så jäkla trött (förlåt), skolan tar värkligen ut mig. 6:an har och hoppas fortsätter vara det bästa skol året om man kollar på vänner och sånt men skit vad jobbigt proven var, vill bara döööö! Jag ligger efter i tex matten pga proven och allt blir bara fel, det ska bli så himla skönt med sommarlov. Jag ska iaf åka till Italien då i ca 3 veckor och värkligen koppla av, äta glass :), sola, Aa leva livet<3 jag hoppas iaf att ni uppskattar den sortens inlägg så att ni inte vara får mode och skönhet<3 älskar er -Ellie

Presentation


Två official makeup addicts. Vi bloggar mestadels om skönhet men vi skriver också en del mer allmänna inlägg.
Xo's
Twolittlestars (aka Frannie & Ellie)

Kontakt/sponsring: frannieklara@icloud.com eller eliseviola35@gmail.com

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards