twolittlestars

Alla inlägg under oktober 2014

Av twolittlestars - 18 oktober 2014 23:05

Hej och godnatt kan man säga!

Ligger i sängen och drar mig, är dödstrött efter veckan som varit. Men än kämpar jag och jag kände bara för ett kort litet inlägg såhär på lördags-kvisten kl 22:50, hahah. Jag vet inte om ni märkt något annorlunda med bloggen?? Men vi har ju skaffat en ny header ;) Jag och Ellie var och plåtade lite med systemkameran idag och fick ihop lite fina bilder till headern så det va kul. Apro på Ellie, jag vet att det varit rätt dålig uppdatering från hennes sida på senaste tiden, hon har nog haft rätt fullt upp vilket vi alla har... Men det kommer inlägg, hon har lovat att underhålla er när jag är i U.S.A :))

Det här blir ett ganska tråkigt inlägg men ville bara informera om headern och NYC imorgon! Ska bli så SJUKT kul.

Natti natti lovers,
Imorgon är det en ny dag full av nya möjligheter...

Xo's
/Frannie

Av twolittlestars - 17 oktober 2014 19:20

Gud, äntligen. Det är FREDAG babes!

Jag har haft en rätt häktig vecka med mycket läxor, redovisningar och prov hit och dit. Har behövt skippa ett antal träningar bara för plugget vilket är typ det värsta jag vet... Jag gör det inte inte om jag absolut inte måste plugga eftersom jag vet att jag också mår bra av träningen, det är lixom på isen jag tankar energi & slappnar av.

Idag hade vi en engelska presentation som gick rätt bra, jag var skit skakis och nervös i början men det gick ju bra sen ;) Vi hade också en stor SO-inlämnings uppgift med deadline idag, håller tummarna på den. Efter jag hade kommit hem från skolan sedan så väntade lilla mormor hemma (hon har kommit till Sthlm nu inför U.S.A resan) så vi pratade lite och jag fixade några saker hemma, innan jag drog iväg till ishallen (aka "mitt andra hem") för att träna lite koreografi till mitt program. Resten av min fredags-kväll ska spenderas ute på en feest! Haha... Joke ;) Nej, den ska spenderas i soffan framför Vampire Diaries & Idol (Ariana Grande ikväll), med en stor FET chips-skål. Vilka är era fredagsplaner? Ska ni slappa hemma i TV-soffan eller ut och hitta på något nice? :))

Sedan tänkte jag bara meddela om att på söndag... ÅKER JAG TILL U.S.A Yes, you heard me, NU på söndag i övermorgon! Kan inte beskriva med ord hur tagg jag är. Drömde inatt om hur vi går där ibland skyskraporna och ser alla fancy butiker. Forever21, Ulta, VS, Bath & bodyworks m.m Mer om det + bilder kommer så småningom :)

Nu får ni ha en super grym fredag lovers så hörs vi, imorgon ska jag och Ellie fota en ny header till bloggen, spännande spännande...

Xo's
/Frannie


Av twolittlestars - 16 oktober 2014 22:21

Happy fall everyone!
Hoppas att ni har en trevlig höst där ni bor, här i Stockholm så är det väll lite sådär. Vädret ändras ganska mycket. Men nu ska jag göra en fall outfit idea typ, lite insperation och lite tips mm. Hope u enjoy!

Sweater: Personligen så älskar jag en bra sweater, en fin stickad eller en vanlig slät. Den som är på bilden är grå och slät vilket jag tycker är jätte fint att matcha med en fin scarf och ett par snygga skor.

Byxa: Jag har valt ett par hög midjade svarta byxor till den här looken eftersom att jag tycker att det blir lite för mycket färg om man har ett par "blåa" jeans. Looken binds ihop tycke jag med dessa byxor på ett väldigt fint sätt.

Skor: Jag har valt mina absoluta favorit skor just nu till den här looken, nämligen timberland skor! Min bästa vänner borde vara jätte trötta på mig vid detta lag så mycket jag pratar om dom! Tyvärr så har jag dom inte än men jag har provat dom och jag kan säga en sak...omg, vad sköna! Jag tycker att de är dom perfekta höst skorna dels för färgen men också för själva looken dom har.

Scarf: Jag älskar sånna här sjalar som man bara kan slänga runt sig och fortfarande se väldigt fin och stylish ut. Den här har lite rött och blått i sig vilket jag tycker är väldigt fint!

Smink: Till smink har jag valt att lägga in ett mörk lila läppstift. Jag tycker det är så snyggt att ha mörka läppar och en enkel ögonsminkning till hösten! Tyvärr så äger jag inget riktigt mörkt läppstift så det är någon jag måste in skaffa!

Beskrivningarna åvan gäller collaget, de andra bilderna som jag har lagt in är till för insperation och ideér!

Hoppas ni har det cozy, XO's Ellie


(Bilder från we heart it, polyvore)

Av twolittlestars - 16 oktober 2014 18:17



Produkter använda:

- Elf's eyeshadow-primer

- Wet'n Wild's ögskuggspalette i färgen sweet as candy (den vita och ljusbruna)

- Elf's Geometric eyeshadowpalette (guldshimriga, svarta och mörkbruna färgen)

- Benefit "What's up" highlighter

- Isadoras "Twist Up Liner", i färgen medium/brown

- Benefit's "Bad Gal" mascara

- Benefit's "Gimme Brow" i färgen medium/dark


Xo's
/Frannie



Av twolittlestars - 7 oktober 2014 22:03

Heej läsare!

Från både min och Ellies sida har det varit riktigt dålig uppdatering nu under de senaste veckorna, och allt har berott på skolan. Skola & plugg plugg pluuugg... Det är verkligen inte något jag bara säger utan det är, och har varit sjukt mycket. Detta ska vi i alla fall försöka med att det ska bli en ändring på, jag lovar att vi bloggar så fort vi får tid. Men ibland kör det ihop sig med saker och ting, framförallt plugget och jag tro ni förstår det :*

Tack till alla som läser i alla fall. Håll ut little stars, det kommer<3

//Frannie



Av twolittlestars - 2 oktober 2014 20:33



Klockor är något som jag tycker är SÅ snyggt. Har alltid tyckt och kommer alltid att tycka. Här är min favvo klocka nu till hösten, det jag gillar med den är att den är i rosé-guld och går att matcha till nästan allt allt allt. Funderar seriöst på en Daniel Wellington klocka för de är så grymt stylish :)

Köpt på: Ur&pen
Pris: Runt 200 - 300kr

PS/ Bättre uppdatering kommer men det är så sjukt mycket med plugget just nu...

Xo's
//Frannie

Mode · Tips
Av twolittlestars - 2 oktober 2014 07:11

Förlåt att det har ekat tomt här på bloggen i några dagar! Vi kan helt enkelt skylla på skolan. Det är mycket plugg hela tiden! Igår hade vi en svenska inlämning som tog en tid att göra, vi hade även engelska prov igår som jag typ hade övat noll på, det gick sådär! Idag har jag en franska läxa som jag måste göra. Jag kommer troligt vis göra ett skönhets relaterat inlägg nu när jag kommer hem från skolan! Hoppas att ni mår bra, Ellie <3

Presentation


Två official makeup addicts. Vi bloggar mestadels om skönhet men vi skriver också en del mer allmänna inlägg.
Xo's
Twolittlestars (aka Frannie & Ellie)

Kontakt/sponsring: frannieklara@icloud.com eller eliseviola35@gmail.com

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards